De E&A beurs 2015 was een succes voor Eurocircuits.

Bijna 600 mensen hebben onze stand bezocht en hun contactgegevens nagelaten. Dat resulteerde woensdagavond weer in de eerste plaats tijdens de uitreiking van de marketing cup.

Foto – Chiel van Diest

De nieuwigheden die we tijdens de beurs presenteerden en erover met onze klanten in debat gingen deden het goed:

  • De resonantie van onze twee nieuwe service NAKED proto en SEMI-FLEX pool schijnt goed te zijn.
  • eC-placer als prototype gepresenteerd op de beurs wekt hoge verwachtingen. We zijn vastbesloten er mee door te gaan en producten voor uitlevering beschikbaar te hebben tegen kwartaal 4 van 2015.

We hebben ook deelgenomen aan het project rond de e-brace (omschrijving en info hier). Het was weer een hele toer om live op de beurs te produceren en logistiek alles voor mekaar te krijgen. Proficiat aan alle deelnemers.

Voor de techneuten willen we er nog op wijzen dat Elektor een forum is gestart omtrent de functionaliteiten van de e-brace en wat je der verder mee kan. Zij zullen dit onderwerp verder uitspinnen.

Verder gaven we een lezing tijdens het seminar “wat kan er virtueel in de elektronicaketen”? (programma en presentaties hier). Hoewel de opkomst van bezoekers aan het seminar eerder karig was, was de kwaliteit van de bezoekers en de reacties zeer goed. De idee van productiespecialisten vroeg in het ontwikkeltraject te betrekken en als het kan eerst alles virtueel uit te voeren spreekt velen aan. Het is een onderwerp waar we de komende jaren nog veel van gaan horen en waar Eurocircuits een prominente rol in speelt: “Making boards in the PCB Cloud!” is bij ons een realiteit.

Samen met tbp hebben we het tot traditie verheven: de gezellige bar bij tbp met lekker Belgisch bier van Euriocircuits.

In het algemeen houden we een warm gevoel over aan de ontmoetingen met u, onze klanten.

Op naar de volgende editie in 2017.