PCB Services | eC Solutions
Eurocircuits Tips & Tricks – PCBA Visualizer
Inhoud

  • Overzicht van de beurs
  • Het beursgadget
  • Interessante seminaries
E&A beurs – overzicht van editie 2017

Bedankt Eurocircuits klanten. Jullie waren de grootste groep bezoekers van de beurs. 582 onder jullie kwamen naar de beurs met een gratis ticket verkregen via de Eurocircuits registratielink. Op een totaal aantal bezoekers van iets meer dan 4300, was dit weer voldoende voor het winnen van de marketing cup.

4300 bezoekers is een zeer respectabel aantal voor een locale elektronicabeurs. Het aantal bezoekers aan E&A blijft ook zeer constant over de jaren wat duidt op het belang van E&A in onze BENELUX markt.

Dit jaar vond de beurs plaats in hal 7 van de Jaarbeurs in Utrecht. Deze grotere hal gaf meteen een meer comfortabel gevoel en bood plaats aan een dertigtal extra exposanten tov 2015. De 170 exposanten dit jaar vertegenwoordigden het ganse spectrum van aanbod in de industriële elektronicamarkt wat een interessant informatie- en netwerkplatform bood voor de bezoeker.

De FHI branche Industriële Elektronica, de organisator van E&A, maakte gebruik van de grotere hal om een aantal start-up bedrijven de mogelijkheid te geven zich te tonen aan de markt. Meer hier.

Eurocircuits had dit jaar als focus de nieuwe PCB Assembly Visualizer en de vernieuwde eC-reflow-mate-V4.

KISS LoRa gadget – hot IoT item

Keep It Simple Stupid, Long Range Low Power cloud communicatie-applicatie, of kort, “KISS LoRa“, was een hit

KISS LoRa is een draadloos sensor/actuator platform met IoT-functionaliteit. Tijdens E&A2017, is het gadget ter plaatse geproduceerd op de Live Production Line en werd besproken tijdens een hackathon seminarie dinsdagnamiddag.

Eurocircuits heeft de print geproduceerd met inzet van de PCB PIXture soldereermaskertechniek.

Seminaries tijdens de beurs!

Vele bezoekers hebben elke dag een van de drie seminaries bezocht. U vindt alle presentaies van de 9 verschillende seminaries online. Klik hier! Onze presentative vindt u hier.

We hopen u weer te onmoeten tijdens Electronics & Applications in 2019.

Met vriendelijke groeten,

Matthieu Samain
matthieu.samain@eurocircuits.com