Het Vermogenselektronica Event vindt plaats op dinsdag 23 juni 2015 in het “1931 Congrescentrum”, in de Brabanthallen in Den Bosch, NL. Het doel van dit event is de diversiteit van toepassingen, innovaties en kennis te tonen op het vlak van Vermogenselektronica.

Het programma is samengesteld in overleg met de TU Delft en de TU Eindhoven. Zo is een kwalitatief sterk programma neergezet waarbij zowel de praktijk als de wetenschap aan bod komen.

Alle marktspelers: toepassers, ontwikkelaars, toeleveranciers en kennisinstituten komen samen tijdens het Vermogenselektronica Event 2015. Met vakgenoten kan men visies, ervaringen en kennis uitwisselen.

Het congresprogramma met 31 lezingen, de verschillende exposanten en de netwerkmogelijkheden maken dit event tot een dag waar u zeker bij moet zijn. Er zijn lezingen over componenten, ontwikkeling en test- & meetapparatuur.

Plenair zijn er twee lezingen gevolgd door 28 parallelle lezingen. In de parallelle sessies komen volgende onderwerpen aan bod:

  • Quality Monitoring
  • Conversion
  • Application
  • Power Research

Het Vermogenselektronica event 2015 biedt de bezoeker de laatste ontwikkelingen op het gebied van Vermogenselektronica en de contacten in Nederland/Benelux om kennis te vergaren en zo toepassingen te verbeteren.

Eurocircuits is er ook bij. Bestel hier je gratis toegangsbewijs.