PCB Services | eC Solutions

World of Electronics seminarie – betrouwbare elektronica ontwerpen en produceren!

WoTS biedt meer dan enkel een beurs. Er vinden ook elke dag interessante seminaries plaats. Eurocircuits maakt deel uit van de sprekers van het seminaries op donderdagmorgen 4 oktober, betrouwbare elektronica ontwerpen en produceren. Met onze presentatie: Eerst denken, dan doen, leidt tot “right first time” willen we aandacht vragen voor de problematiek rond het omzetten van CAD-designs naar correcte en maakbare CAM-productiedata.Een idee en een ontwerp omzetten in de praktijk kan niet zonder kennis te hebben van wat productietechnisch allemaal mogelijk is en vooral wat niet mogelijk is. Het is daarom van groot belang om productiebedrijven bij de ontwerpfase te betrekken nog voor de ontwikkelaar alles definitief omzet in een layout en productie instructies. Sommigen noemen dit “early involvement” en doen dit dmv persoonlijke begeleiding.

Eurocircuits noemt het de “Optimum design flow” en stelt “smart menus”, “DRC-“ en “DFM functionaliteit” online ter beschikking maar met hetzelfde doel: een prototype produceren “right first time”, op tijd en binnen budget.

Registeer nu gratis voor de beurs en vink het seminarie aan dat je wil bezoeken.

Wil je meer weten over het seminarie “betrouwbare elektronica ontwerpen en produceren” bezoek dan volgende pagina op de WoTS website.

Eurocircuits TV heeft een korte introductie film gemaakt over hoe Eurocircuits, “right first time“, de eerste keer goed, ziet.

Eurocircuits TV maakte ook reportages over elke stap in het creatieproces van de PROXIMO, het beursgadget voor de World of Electronics. VLOGs klik hier.

De enige manier om de PROXIMO te verwerven, is door te registeren voor de beurs, World of Electronics, en door uw gadget persoonlijk te komen ophalen tijdens de beurs.

Registeer nu gratis hier en haal uw PROXIMO af in Utrecht van 2 tem 5 oktober 2018.

U vindt Eurocircuits tijdens de World of Electronics in Stand 11F030. Bezoek ons en laat u inlichten over Eurocircuits, onze PCB en PCBA services en onze vele gratis te gebruiken slimme online tools. Het gebruik van de Eurocircuits online visualisatie en DFM tools is de beste garantie om uw Printed Circuit Board Assembled prototype of kleine serie, “right first time”, op tijd en binnen budget te verkrijgen.

Het Eurocircuits Team kijkt er naar uit om u in Utrecht te ontmoeten.