Dinsdag, 5 juni 2018, eerste “Innovation & Networking Night 1.0” – Eurocircuits was erbij.

We troffen er enkele van de studententeams die Eurocircuits steunt. We konden daar niet alleen kijken naar de wagen van Formula Electric Belgium en de Punch Powertrain zonnewagen, maar ook naar een aantal andere studententeams die verschillende wetenschappelijke innovaties tentoonstelden. Dit vond plaats in het imposante KBC hoofdkantoor in Leuven.

Innovation & Networking Night 2

Innovation & Networking Night 1

De avond ging van start met een korte reeks presentaties van de verschillende deelnemende teams en de sponsoren die zonder uitzondering vol lof spraken over de deelnemende teams. Daarna volgde een aantal interactieve sessies met de betrokken teams die elk een deel van de bezoekers deel probeerden te maken van de ideeen en de problemen die ze in hun projecten ondervonden.

Innovation & Networking Night 3

Daarna was er tijd voor een borrel waar de deelnemers en de bezoekers onder het genot van een aantal (uitstekende) hapjes en drankjes op ontspannen wijze met de teams en elkaar konden socialiseren. We zijn er op dat moment bij Eurocircuits van overtuigd geraakt dat het een waardevolle investering is geweest om voor deze teams een sponsoringsovereenkomst aan te gaan.

Innovation & Networking Night 4

Be the first to read all about our news and information. Follow us on

linkedin-logo fb-logo Twitter_Icon youtube-logo-full-color ec-tv-black