Inhoud

  • e-brace al voor de helft van de aantallen toegewezen
  • e-brace de start van de Eurocircuits service SEMI-FLEX pool
  • Tegoedbon van 40€ voor bezoek

e-brace al voor de helft van de aantallen toegewezen.

De registraties voor een gratis toegangsbewijs en voor een reservering voor het beursgadget lopen op volle toeren. Als Eurocircuits relatie kan u via deze link registreren en verzekert u zich van uw gratis toegangsbewijs en het gadget, e-brace..

e-brace de start van de Eurocircuits service SEMI-FLEX pool!

De e-brace is de eerste print die Eurocircuits in haar service SEMI-FLEX pool maakt.

SEMI-FLEX pool biedt de ontwikkelaar interessante mogelijkheden op vlak van complexe montages van verschillende printen. Vele applicaties zijn gebaat bij een buigbare print die slecht een enkele keer dient te buigen alvorens in gebogen vorm definitief in zijn behuizing te worden gemonteerd. Lees meer in onze BLOG.

Bezoek ons gratis in Utrecht dmv een ticket via deze link en verzeker u van uw eerste SEMI-FLEX print, de e-brace.

Wij hopen velen onder jullie te mogen verwelkomen.

Tegoedbon van 40€ als u ons bezoekt met een Eurocircuits toegangsbewijs.

Wij bieden wij elke docent het volgende aan: registreer uzelf en uw klas via deze link en meldt u aan voor het gadget (of stuur ons een lijst met de bezoekers en dan doen wij dit voor u). Bezoek de beurs met uw studenten en verschaf u de toegang door het via onze link bekomen gratis toegangsbewijs.

Na de beurs stuurt u ons een mail met de lijst van studenten die via deze weg de beurs hebben bezocht. Wij verifiëren dit en geven u per student en voor uzelf een tegoedbon, voor de productie van PCBs bij Eurocircuits, ter waarde van 40 Euro (excl BTW). Dit kan u gebruiken als ondersteuning voor uw volgende elektronicaproject dat u met uw studenten zal ondernemen.

Wij hopen velen onder jullie te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Matthieu Samain

matthieu.samain@eurocircuits.com