PCB Services | eC Solutions

TechAward World of Electronics – stem voor PCBA Visualizer !

Eurocircuits maakt fantastische “smart tools” die u als klant gratis kan gebruiken. Druk uw waardering uit voor onze investering en STEM voor PCBA Visualizer in de TechAward competitie van de World of Electronics beurs. Doe het nu want STEMMEN kan maar tot 1 september aanstaande.

Wil je meer weten over PCBA Visualizer en waarom wij dit een echte innovatie vinden kan u onderstaande film bekijken en de volgende pagina op de WoTS website.

Eurocircuits TV heeft een korte introductie film gemaakt over hoe PCBA Visualizer bijdraagt tot het produceren van uw bestukte PCB, prototype of kleine serie, “right first time“. De eerste keer goed.

Eurocircuits TV maakte ook reportages over elke stap in het creatieproces van de PROXIMO, het beursgadget voor de World of Electronics. VLOGs klik hier.

De enige manier om de PROXIMO te verwerven, is door te registeren voor de beurs, World of Electronics, en door uw gadget persoonlijk te komen ophalen tijdens de beurs.

Registeer nu gratis hier en haal uw PROXIMO af in Utrecht van 2 tem 5 oktober 2018.

U vindt Eurocircuits tijdens de World of Electronics in Stand 11F030. Bezoek ons en laat u inlichten over Eurocircuits, onze PCB en PCBA services en onze vele gratis te gebruiken slimme online tools. Het gebruik van de Eurocircuits online visualisatie en DFM tools is de beste garantie om uw Printed Circuit Board Assembled prototype of kleine serie, “right first time”, op tijd en binnen budget te verkrijgen.

Het Eurocircuits Team kijkt er naar uit om u in Utrecht te ontmoeten.