Bezoek ons in Den Bosch. Registreer nu voor een gratis toegangsbewijs.

Het Vermogenselektronica Event heeft tot doel de diversiteit van toepassingen, innovaties en kennis te tonen binnen het gebied van Vermogenselektronica.

Het programma is samengesteld in overleg met de TU Delft, de TU Eindhoven en de Universiteit Twente. Zo ontstond een kwalitatief sterk programma waarbij zowel de praktijk als de wetenschap aan bod komen.

Bekijk het programma en meld u aan voor een gratis bezoek.

World of Electronics 2016 – We zijn ook daar present!

De WoTS-badge is een leuk beursgadget – registreer nu!

WoTS-badge, het beursgadget voor de branche Industriële Elektronica, is een plezant gadget waarvan u de functie zelf makkelijk kan programmeren via een simpele app. Bekijk het hier.

De WoTS-badge is een idee en ontwikkeling van Salland Electronics en Eurocircuits. De WoTS-badge is een display bestaande uit 85 LEDs die men eenvoudig op kleding kan bevestigen. De WoTS-badge is een lichtkrant en kan een grote variatie aan teksten of eenvoudige animaties tonen. Met een gratis app (Android, IoS en Windows) is de WoTS-badge eenvoudig te programmeren. Via het scherm van uw smart phone kan u eenvoudig teksten ingeven of afbeeldingen tekenen. De WoTS-badge maakt contact met de telefoon via de nieuwe Nordic nRF52832 Bluetooth 4.0 LE chip.

Ook via een PC-applicatie en USB kabel kan u de WoTS-badge programmeren. ?Bij normaal gebruik werkt de WoTS-badge ongeveer 8 uur op een batterijlading. Daarna is hij in tien minuten weer opgeladen via de USB-aansluiting. ?Verder is de WoTS-badge “hackable”, zodat slimmeriken hun eigen applicaties kunnen ontwikkelen.

In totaal produceert Azteco Electronics 1.500 gadgets. Het gadget kan u alleen bekomen. als u zich als bezoeker voor de beurs aanmeldt en tijdens de registratie aangeeft dat u het gadget wil ophalen en vervolgens de beurs en ons ook effectief bezoekt wat uiteraard het doel is.

Registreer nu als Eurocircuits klant als eerste via deze link en verzeker u van uw gadget en een gratis toegangsbewijs. Vanaf 17 maart zal iedereen kunnen registreren en is het aantal gadgets mogelijk snel uitgeput.

Meer info over de World of Electronics vindt u hier.