Update 17-09-2014: Onze beide inzending zijn genomineerd !

Dank zij de enorme steun en stemmen van onze klanten en relaties zijn onze beide inzendingen voor de WoTS TechAwards, eC-test-mate en PCB PIXture genomineerd. Dit betekent dat beide noviteiten op de beurs terug te vinden zullen zijn in de noviteitengallerij.

Om de TechAward met 1 van onze nominaties in de wacht te kunnen slepen, hebben we tijdens de beurs opnieuw uw stem nodig. Het zijn de uitgebrachte stemmen via de stemcomputer aan de noviteitengallerij die de uiteindelijke winnaar zullen aanwijzen.

Bezoek ons in Utrecht op onze stand B057 hal 9, geniet van een “Belgisch Pintje” en breng aansluitend uw stem uit in de noviteitengallerij.

Update 04-09-2014: TechAwards – de finale beslissende fase is aangebroken – stem nu !

Bijna is het zo ver. Van 30 september tot en met 3 oktober treffen de Nederlandstalige technologiebedrijven zich weer in Jaarbeurs te Utrecht voor de World of Technology & Science. De opvolger van de beurs Het Instrument nu mede ondersteund door de FEDA. Zie onze BLOG.

Exposanten hebben de mogelijkheid deel te nemen aan een TechAward competitie. Eurocircuits heeft deze editie twee ontwikkelingnen ingezonden. Om ons te nomineren voor de finale competitie tijdens de beurs hebben wij nu uw steun nodig. Bekijk de nominaties en hopelijk krijgen wij uw stem.

– eC-test-mate – Met de eC-test-mate, test u een bestukte PCB zonder extra tooling. Lees meer over de eC-test-mate en stem op ons project hier.

ec-test-mate

– PCB PIXture – Eurocircuits is erin geslaagd om een grafisch design, een foto, af te beelden op een traditionele printplaat. Lees meer over PCB PIXture en stem op ons project hier.

goldpixture

Een voorbeeld van PCB PIXture kan u tijdens de beurs ook terug vinden op het beursgadget: “de virtuele memo“. Het aantal gadgets is beperkt maar nog niet uitgeput. Als Eurocircuits relatie kan u nu al registreren via deze link en verzekert u zich van uw gadget en een gratis toegangsbewijs.

Uw mening is van groot belang voor ons. Breng daarom uw stem uit en maak aldus kenbaar of u deze nieuwe ontwikkelingen kan smaken.

Wij hopen velen onder jullie in Utrecht te mogen verwelkomen op onze stand B057 in hal 9.

Update 22-05-2014: 1 ste werkende proto van de Virtuele MEMO – een leuk beursgadget – registreer nu reeds !

“De virtuele memo”, het beursgadget voor de branche Industriële Elektronica, is een praktisch dagelijks gebruiksvoorwerp met een plezante functie:”geheugensteun”.

De virtuele memo stuurt draadloos, via de lage energievariant van Bluetooth, een unieke code uit gelinkt aan een geheugensteuntje wat u er voordien heeft in geplaatst. Deze code ontvangt u via uw smart phone waar de “memo APP” u het geheugensteuntje weer laat zien. Vermits meerdere personen deze info kunnen ontvangen kan men zo boodschapjes aan mekaar doorgeven: “Schat, vanavond komt mijn moeder op bezoek.” Het aantal mogelijkheden is daardoor zeer uitgebreid.

Voor de elektronicaliefhebber zullen we uiteraard weer alle ins en outs beschrijven en kenbaar maken.

1ste prototype werkende

Salland Electronics en D&D Mechatronica melden vandaag, 22-05-2014, dat het eerste prototype van de virtuele MEMO is samengesteld en werkende is.

WOTS gadget – virtuele memo

Reserveer de MEMO nu!

Het gadget kan u alleen bekomen, als u zich als bezoeker voor de beurs aanmeldt en tijdens de registratie aangeeft dat u het gadget wil ophalen.

Registreer nu als Eurocircuits klant als eerste via deze link en verzeker u van uw gadget en een gratis toegangsbewijs. Vanaf eind maart zal iedereen kunnen registreren en is het aantal gadgets mogelijk snel uitgeput.

Meer info over de World of Electronics vindt u hier.