WOTS2014 – Eurocircuits trekt mee aan de kar !

Eurocircuits is een actief lid binnen het FHI, de federatie van technologie branches in Nederland en is sinds dit jaar ook bestuurslid van de FHI branche Industriële Elektronica. Al vele jaren maken we deel uit van de beurscommissies voor de beurzen Electronics & Automation en HET Instrument.

Deze laatste beurs zal niet meer plaats vinden onder die naam. Het FHI, federatie van technologiebranches, en het FEDA, federatie aandrijven en automatiseren, hebben de handen in elkaar geslagen en brengen in 2014 hun branches: FHI-laboratorium, FHI-automation, FHI-industriële-elektronica en FEDA-motion-en-drives samen in 1 beurs onder de naam World Of Technology en Science of kort WOTS.

Elk van deze branches treedt tevens op onder zijn eigen logo en heeft zijn eigen plek op de beursvloer. Vanuit het verleden is echter bekend dat de verschillende branches veel synergiën met elkaar vertonen en zo samen een succesvolle beurs met elkaar kunnen organiseren. De toevoeging van de branche Motion & Drives van FEDA zal dit effect alleen maar versterken.

De beurs vindt plaats van 30 september 2014 tem 3 oktober 2014 in de Jaarbeurs te Utrecht, NL.

Exposanten kunnen zich nu inschrijven.

Eurocircuits trekt mee aan de kar om de Belgische bedrijven te motiveren van dit forum, WOTS, gebruik te maken om zich aan de Benelux markt te tonen.

Samen met het FHI organiseren we 10 december aanstaande een informatiemiddag in Kasteel Tivoli, Antwerpsesteenweg 92 – 2800 Mechelen – België.

Het programma voor 10 december 2013:

12.30 uur – Ontvangst met lunch

13.45 uur – Opening en welkom – Dirk Stans, Eurocircuits

14.00 uur – Introductie World of Technology & Science: beursconcept en bezoekersdoelgroepen

14.30 uur – Interactie & beursbeleving; beursvloerprojecten en seminars – Paul Petersen, FHI, federatie van technologieranches

15.00 uur – Koffiepauze

15.15 uur – Toegevoegde waarde van World of Technology & Science voor Vlaamse markt – Delen van ervaringen door Vlaamse deelnemers

16.00 uur – World of Technology & Science praktisch: locatie, clusterindeling, inschrijven – Linda Bos-Dekker, FHI, federatie van technologiebranches

16.30 uur – Borrel

Inschrijven voor deze namiddag kan u doen bij Linda Bos, manager communicatie en beurzen van het FHI, via +31 33 465 75 07 of l.bos@fhi.nl.

Samen met het FHI hopen wij u van harte te mogen ontvangen.

Wij kunnen het allen zeer aanraden zich als bedrijf op de beurs WOTS als ook op de E&A beurs te presenteren. Zo ben je elk jaar in beeld in de Benelux!

www.wots.bewww.wots.nl