De beurs World of Technology & Science 2016 start al binnen goed twee weken. Dringend tijd om u te registreren en wel om twee redenen:

  1. De WoTS2016 is een niet te missen beurs voor elke elektronicus want het gedeelte elektronica, de World of Electronics” groeit elk jaar gestaag waardoor u er een ruim aanbod aan partners vindt die een meerwaarde kunnen betekenen voor uw projecten.
  2. Deze editie van de WoTS hebben Salland electronics en Eurocircuits een leuk gadget voor u bedacht, de WoTS-badge. Lees er meer over hieronder maar wees er vooral snel bij want de aantallen zijn beperkt.

Eurocircuits is weer prominent vertegenwoordigd op stand 9A066, naast tbp met wie we samen een Belgische bierbar organiseren. Dus naast een update van wat Eurocircuits u te bieden heeft, kan u bij ons terecht voor een lekker Bolleke of een Achouffe of Duvel. We hopen u te mogen ontmoeten.

De WoTS-badge is een leuk beursgadget – registreer nu!

WoTS-badge, het beursgadget voor de branche Industriële Elektronica, is een plezant gadget waarvan u de functies zelf makkelijk kan programmeren.

De WoTS-badge is een idee en ontwikkeling van Salland Electronics en Eurocircuits. De WoTS-badge is een display bestaande uit 85 LEDs die men eenvoudig op kleding kan bevestigen. De WoTS-badge is een lichtkrant en kan een grote variatie aan teksten of eenvoudige animaties tonen.

U kan de WoTS-badge programmeren via een PC-applicatie en een USB kabel. Eurocircuits heeft een online applicatie ontwikkeld waarmee u animaties kan voorbereiden. Via de PC-applicatie, eveneens gemaakt door Eurocircuits, kan u deze dan naar de WoTS-badge sturen. Deze applicatie laat u ook toe de klok en het alam te bedienen. Lees er alles over hier.

De WoTS-badge is ook eenvoudig te programmeren via een gratis app (Android, IoS en Windows). De WoTS-badge maakt contact met de telefoon via de nieuwe Nordic nRF52832 Bluetooth 4.0 LE chip. Via het scherm van uw smart phone kan u eenvoudig teksten ingeven of afbeeldingen tekenen. Bekijk het hier.

Registreer nu als Eurocircuits klant als eerste via deze link en verzeker u van uw gadget en een gratis toegangsbewijs. Wees er snel bij want het aantal gadgets is mogelijk snel uitgeput.

Meer info over de World of Electronics vindt u hier.