Bring your product to market on time and within budget – join the Eurocircuits Community

E-A-2023-Newsletter

Beste Eurocircuits klant,

Het lijkt nog ver, maar de Electronics & Applications beurs in Utrecht is slechts 4 weken van ons verwijderd. Vanaf 26 september kan je jezelf drie dagen lang onderdompelen in alle aspecten van de elektronica. De FHI branche Industriële Elektronica heeft zijn uiterste best gedaan om weer een mooie beurs voor jullie neer te zetten.

Ons vind je op stand 7D078 naast 140 andere exposanten elk met hun eigen verhaal, net zoals Eurocircuits. Daarnaast zijn er volgende zaken te beleven:

Verder is er nog het onvermijdelijke en altijd leuke beursgadget. Voor deze editie is het de Hexaglow geworden. Een mooie interactieve onderzetter om jouw bureel op te vrolijken terwijl je van een drankje geniet. Er zijn slechts 1.500 exemplaren beschikbaar. Wacht dus niet te lang en registreer nu voor uw gratis toegangsbewijs voor de beurs en voor uw gratis exemplaar van de Hexaglow.

Register Here

Electronics & Applications 2023, 26 tem 28 september 2023, Hal 7, Jaarbeurs Utrecht, Nederland

De serieproductie van de PCBs voor de Hexaglow is recent bij Eurocircuits gemaakt. Hier een indruk.


De bestukking van het overgrote deel van de PCB’s gebeurt tijdens de beurs op de Live Productielijn. Dat exposanten in staat zijn een dergelijke ad-hoc samenwerking op te zetten, illustreert de kracht van de branche Industriële Elektronica.

Electronics & Applications is een unieke tweejaarlijkse ontmoetingsplaats zonder weerga in ons Nederlandstalig gebied, waar we fier op kunnen zijn en waar de elektronica-expert hoort bij te zijn!

Wij zien u graag in Utrecht,

Het Eurocircuits Team.

Be the first to read all about our news and information. Follow us on

 

3+3 Banner