Inhoud

  • Gratis – beurstoegang en beursgadget
  • Tegoedbon van 40€ voor bezoek

Gratis naar de E&A beurs – toegangsbewijs en beursgadget

De E&A beurstoegang is gratis maar het aantal beursgadgets, e-brace, is beperkt. Als Eurocircuits relatie kan u nu al registreren via deze link en verzekert u zich van uw gadget en een gratis toegangsbewijs.

Samen met een ganse groep FHI-leden van de branche Industriële Elektronica, heeft Eurocircuits een leuk beursgadget bedacht: “e-brace”. Het is een elektronische armband met plezante functies waarover we later nog uitvoerig zullen berichten.

Reserveer nu via deze link want vanaf begin maart zal iedereen kunnen registreren en is het aantal gadgets mogelijk snel uitgeput.

Tegoedbon van 40€ als u ons bezoekt met een Eurocircuits toegangsbewijs.

Eurocircuits produceert PCB prototypes en kleine series en is traditioneel sterk geinteresseerd in de onderwijswereld. Getuige hiervan is onder meer onze educatieve websectie “Making a PCB“.

De studenten van vandaag, zijn onze klanten van morgen. Hen enthousiast maken voor elektronicaontwikkeling waarborgt dus onze toekomst. Daarom bieden wij elke docent het volgende aan: registreer uzelf en uw klas via deze link en meldt u aan voor het gadget (of stuur ons een lijst met de bezoekers en dan doen wij dit voor u). Bezoek de beurs met uw studenten en verschaf u de toegang door het via onze link bekomen gratis toegangsbewijs. Na de beurs stuurt u ons een mail met de lijst van studenten die via deze weg de beurs hebben bezocht. Wij verifiëren dit en geven u per student en voor uzelf een tegoedbon, voor de productie van PCBs bij Eurocircuits, ter waarde van 40 Euro (excl BTW). Dit kan u gebruiken als ondersteuning voor uw volgende elektronicaproject dat u met uw studenten zal ondernemen.

Wij hopen velen onder jullie te mogen verwelkomen.