Eurocircuits voor de 10de keer op het D&E event.

Als actief lid binnen het FHI, de federatie van technologie branches in Nederland, en sinds dit jaar ook als bestuurslid van de FHI branche Industriële Elektronica, nemen wij reeds voor de 10de maal deel aan het D&E event.

 


D&E vond de voorbije jaren plaats in het Evoluon te Eindhoven maar is sinds dit jaar, vanwege het grotere succes, verhuisd naar het “1931 congrescentrum” in de Brabanthallen in “s Hertogenbosch.

Gratis registreren kan u hier doen: Eurocircuits link voor gratis toegang.

Op 9 oktober aanstaande zorgen 20 exposanten weer voor een nuttige dag vol met interessante lezingen en bieden er u de mogelijkheid hen persoonlijk te ontmoeten.

Het programma van de lezingen vindt u hier.

Wij zijn ook weer van de partij en tonen u onze nieuwste versie van de eC-reflow-mate en geven u een guided tour in onze wereld van visualisatie van uw PCB: PCB Visualizer, PCB Checker en PCB Configurator met al hun functies en mogelijkheden.

Tijdens onze lezing, van 15u00 tem 15u25, gaan wij dieper in op hoe een snelle visulaisatie van uw PCB data bijdraagt tot een snellere en probleemloze verwerking van uw print.

Wij hopen u 9 oktober aanstaande te mogen begroeten tijdens onze lezing en op onze stand. Vergeet niet te registreren aub. Dit kan hier.