Bring your product to market on time and within budget – join the Eurocircuits Community

E-A-2023-Newsletter

Beste Eurocircuits klant,

Waarschijnlijk heb jij net zoals vele andere elektronica enthousiastelingen minstens een van de dagen 26, 27, 28 september in jouw agenda geblokkeerd om naar de Electronics & Applications beurs in Utrecht te komen. Maar mogelijk heb je nog geen ticket en geen gadget gereserveerd. Doe dit dan meteen via onderstaande button want de gadgets zijn beperkt in aantal.

Register-Here-Button

Electronics & Applications 2023, 26 tem 28 september 2023, Hal 7, Jaarbeurs Utrecht, Nederland

De FHI branche Industriële Elektronica heeft zijn uiterste best gedaan om weer een mooie beurs voor jullie neer te zetten.

Ons vind je op stand 7D078 naast 140 andere exposanten elk met hun eigen verhaal, net zoals Eurocircuits. Daarnaast zijn er volgende zaken te beleven:

De serieproductie van de PCBs voor de Hexaglow is recent bij Eurocircuits gemaakt. Hier een indruk.


De bestukking van het overgrote deel van de PCB’s gebeurt tijdens de beurs op de Live Productielijn. Dat exposanten in staat zijn een dergelijke ad-hoc samenwerking op te zetten, illustreert de kracht van de branche Industriële Elektronica.

Electronics & Applications is een unieke tweejaarlijkse ontmoetingsplaats zonder weerga in ons Nederlandstalig gebied, waar we fier op kunnen zijn en waar de elektronica-expert hoort bij te zijn!

Wij zien u graag in Utrecht,

Het Eurocircuits Team.

Be the first to read all about our news and information. Follow us on

 

3+3 Banner