Bring your product to market on time and within budget – join the Eurocircuits Community

E-A-2023-Newsletter

Beste Eurocircuits klant,

Voor deze editie van E&A hebben een aantal enthousiaste exposanten, waaronder Eurocircuits, weer een mooi beursgadget voor jou bedacht. Met de Hexaglow verzamel je dit jaar een mooie interactieve onderzetter om jouw bureel op te vrolijken terwijl je van een drankje geniet.

Registreer nu voor uw gratis toegangsbewijs voor de beurs en voor uw gratis exemplaar van de Hexaglow. Wacht niet te lang want er zijn maar 1.500 exemplaren beschikbaar.

Register-Here Button Dutch

Electronics & Applications 2023, 26 tem 28 september 2023, Hal 7, Jaarbeurs Utrecht, Nederland

Ideetron is de ontwikkelaar van de E&A Gadget. Eurocircuits produceerde de prototypes (PCB  + Bestukking) en de 1500 PCB’s waarvan A1 Electronics er een deel bestukt voor aanvang van de beurs. De bestukking van de overige PCB’s gebeurt tijdens de beurs op de Live Productielijn. Dat exposanten in staat zijn een dergelijke ad-hoc samenwerking op te zetten, illustreert de kracht van de branche Industriële Elektronica.

E&A-2023-Ideetron-1400px

Wat kan je nog meer ontdekken op Electronics & Applications 2023?

En natuurlijk de 140 exposanten met elk hun eigen verhaal, net zoals Eurocircuits.

Ons vind je op stand 7D078

Electronics & Applications is een unieke tweejaarlijkse ontmoetingsplaats zonder weerga in ons Nederlandstalig gebied, waar we fier op kunnen zijn en waar de elektronica-expert hoort bij te zijn!

Wij zien u graag in Utrecht,

Het Eurocircuits Team.

Be the first to read all about our news and information. Follow us on

 

3+3 Banner