English Version

Beste Eurocircuits klant,

Als elektronica-expert heb je een beurs niet echt nodig om nieuwe dingen te ontdekken. Online zoekmachines, news groups, special interest groups, chat groups, en diens meer bieden jou het laatste nieuws op vlak van componenten, applicaties en productietechnieken en daar hoef je je bureel niet voor te verlaten.

Waarom zou je Electronics & Applications dan wel moeten bezoeken?

In Utrecht ontmoet je collega’s, een 4.400-tal bezoekers in drie dagen, en exposanten, een 140-tal firma’s, allemaal gefocust op onze industriële elektronica markt en allemaal trachten ze oplossingen te vinden voor de applicaties waaraan ze werken of waarvoor ze services of producten leveren. Met hen in contact treden is zinvol want allemaal hebben ze een stukje van de oplossing die jij zoekt en dat vaak zonder dat jij of zij dat beseffen. Mekaar treffen en contacten leggen is hierbij van cruciaal belang om wederzijds toegevoegde waarde te scheppen.

Op dit vlak is Electronics & Applications een unieke tweejaarlijkse ontmoetingsplaats zonder weerga in de Lage Landen. Er niet bij zijn, is een vergissing zo denken wij.

Verder kan je op de E&A deze activiteiten aantreffen:

  • samenstellen van het beursgadget FLEXKLOK, gratis mits vooraf aanmelding
  • de competitie beste soldeerder van de BENELUX, elke dag strijden 16 deelnemers om deze eer
  • het Elektor start-up paviljoen met nieuwe bedrijven en hun nieuwe ideeën
  • elke voormiddag drie verschillende technische seminars
  • het demoplein waar je alle mogelijk elektronica productiemachines aantreft

En natuurlijk de 140 exposanten met elk hun eigen verhaal net zoals Eurocircuits.

Ons vind je op stand 7B054.

We hopen dan ook van harte dat u de beurs bezoekt en dat u dat doet met het gratis toegangsbewijs dat wij u aanbieden. Tijdens het registreren voor dit gratis toegangsbewijs kan je eveneens aanduiden of je mee wil doen met het samenstellen en dus verkrijgen van het beursgadget, FLEXKLOK, en of je een seminar wil bezoeken.

Electronica & Applications 2019, 14 tem 16 mei 2019, Hal 7, Jaarbeurs Utrecht, Nederland

Electronics & Applications is de tweejaarlijkse hoogmis van de FHI branche Industriële Elektronica voor elektronica-experten. De FHI branche IE is, net zoals de ganse federatie FHI, een non-profit vereniging die het belang van zijn leden en dus hun klanten voorop stelt. Daarom is de branche IE in staat een dergelijk groot aantal positieve samenwerkingen op te zetten zoals hiervoor vermeld. Dit treft men nergens anders in Europa. Leden, zelfs concurrenten, werken constructief samen om collectief en individueel de bezoekers zinvolle informatie te bieden.

Toch iets waar we in ons Nederlandstalig gebied fier op kunnen zijn en iets waar de elektronica-expert hoort bij te zijn!

Wij zien u graag in Utrecht,

Het Eurocircuits Team.