PCB Services | eC Solutions

PROXIMO het WoTS-gadget – Laatste exemplaren! – Reserveer nu!

Wees er snel bij want de PROXIMO gadgets zijn bijna op. De enige manier om de PROXIMO te verwerven, is door te registeren voor de beurs, World of Electronics, en door uw gadget persoonlijk op te halen tijdens de beurs.

Registeer hier nu gratis en haal uw PROXIMO af in Utrecht !

PROXIMO is een nabijheidssensor gelinked aan een smart phone. Hierdoor ontstaat een applicatie die apparaten in de nabijheid kan waarnemen waardoor de PROXIMO bezitter tijdens de beurs verschillende toepassingen van het gadget kan gebruiken. Het hart van het gadget is de Nordic 5.0 Bluetooth Low Energy chip. Eurocircuits’ klant IDEETRON is de ontwikkelaar van het gadget en studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen programmeerden de app voor de smart phone.

Eurocircuits TV heeft een korte introductie film over het Proximo project gemaakt.

Eurocircuits TV maakte ook reportages over elke stap in het creatieproces van de PROXIMO. VLOGs klik hier.

U vindt Eurocircuits tijdens de World of Electronics van 2 tem 5 oktober 2018 op Stand 11F030. Bezoek ons en laat u inlichten over Eurocircuits, onze PCB en PCBA services en onze vele gratis te gebruiken slimme online tools. Het gebruik van de Eurocircuits online visualisatie en DFM tools is de beste garantie om uw Printed Circuit Board Assembled prototype of kleine serie, “right first time“, op tijd en binnen budget te verkrijgen.

Het Eurocircuits Team kijkt er naar uit om u in Utrecht te ontmoeten.