Bring your product to market on time and within budget – join the Eurocircuits Community

WOTS-2022-Newsletter-Dutch

Beste Eurocircuits klant,

U bent toch ook van de partij van 27 tem 30 september tijdens de WoTS in Utrecht? Nog geen ticket?

Register-Here Button Dutch

Bestel dan, bij interesse, het beursgadget de PARROT mee. PARROT is een ontwerp van DEKIMO met grafische vormgeving door Eurocircuits en is een “nice to have” hebbeding tijdens en na de beurs. De PARROT zegt u alles na, weliswaar met een vervormd stemmetje. Enkel ter plaatse te verkrijgen mits u vooraf registreert!

Maar Eurocircuits heeft u meer te bieden en zal u informeren omtrent:

Behuizingen van onze partner, de gerenommeerde behuizingenspecialist Bopla, die wij voor u kunnen bewerken en bedrukken, alles in eigen huis. Na PCB en Bestukking voegen we met Behuizingen en Drukwerk/Verpakking, services toe die het ons mogelijk maken u een volledig samengesteld, gedocumenteerd en verpakt product als prototype of kleine serie te leveren. Uiteraard alles eerst virtueel geproduceerd en door u gecontroleerd zodat we direct juist produceren.

Parts Pre-Order (PPO) stelt u in staat de totale leveringsketen in te korten door tijdig en nog voor u het layout van uw PCB klaarmaakt de initiële BOM met de key componenten bij ons in bestelling te geven. Wij starten dan de inkoop van deze onderdelen en sparen zo kostbare tijd terwijl u het design van uw PCB verder afwerkt. WIN-WIN

Het zou ons verheugen u in Utrecht te ontmoeten en u te informeren over deze nieuwe ontwikkelingen bij Eurocircuits.


Tot in Utrecht.

Het Eurocircuits Team.

Be the first to read all about our news and information. Follow us on

 

3+3 Banner