Bring your product to market on time and within budget – join the Eurocircuits Community

WOTS-2022-Newsletter-Dutch

Beste Eurocircuits klant,

Van 27 tem 30 september kan u het Eurocircuits team weer vinden tijdens het tweejaarlijkse Elektronicafeest World of Electronics in de Jaarbeurs te Utrecht.

Voor de 2022 editie hebben we met vele collega’s uit de branche Industriële Elektronica van het FHI weer een zeer leuk beursgadget ontwikkeld. PARROT is een ontwerp van DEKIMO met grafische vormgeving door Eurocircuits en is een “nice to have” hebbeding tijdens en na de beurs. De PARROT zegt u alles na, weliswaar met een vervormd stemmetje.

Registreer nu voor uw gratis toegangsbewijs voor de beurs en voor uw gratis exemplaar van de PARROT. Wacht niet te lang want de helft van de 1.500 exemplaren zijn reeds vergeven! En kom in september ook effektief naar de beurs om uw gadget af te halen want dat kan enkel ter plaatse.

Register-Here Button Dutch

Het zou ons verheugen er u te ontmoeten en u te informeren over de nieuwste ontwikkelingen bij Eurocircuits. Samen met onze mede exposanten vormen we toch het grootste tweejaarlijks Elektronica event van de BENELUX, een niet te missen afspraak.


Tot in Utrecht.

Het Eurocircuits Team.

Be the first to read all about our news and information. Follow us on

 

3+3 Banner