D&E Banner

English Version

Het jaarlijkse D&E event gaat dit jaar weer door in het Van der Valk hotel in Eindhoven en dit op dinsdag 8 oktober aanstaande.

Het D&E event is de uitgelezen gelegenheid voor ontwikkelaars en gebruikers van embedded systemen om hun kennis bij te spijkeren binnen het tijdsbestek van 1 dag.
Het event is ook een platform waar elektronica experten elkaar treffen om ideeën en ervaringen uit te wisselen om nadien met meer inspiratie huiswaarts te keren.

Het lezingenprogramma gebracht door experten uit de branche omvat volgende thema’s:

  • FPGA.
  • Security.
  • Internet of Things.
  • Electronic Design.
  • Production.
  • Embedded Technologies.

Keynote Speaker

Om 16u00 sluit, Jonathan Berte het D&E event af als Keynote speaker met “Industrialising deep learning”. Jonathan is oprichter en CEO van Robovision (Gent België) en werd recent nog door zijn collega ingenieurs van de universiteit van Gent gelauwerd als ingenieur van het jaar 2019.

Robovision verricht baanbrekend werk op vlak van Artificiële Intelligentie en zet dit om in praktische industriële toepassingen. Vele van deze applicaties zijn bovendien in Nederland terug te vinden.

Robovision is klant en partner van Eurocircuits en dus zochten wij Jonathan op met Eurocircuits TV en namen we een pre-event interview af met de hulp van Dimitri Reijerman van het FHI.

Eurocircuits zal er ook bij zijn om u in te lichten omtrent de laatste ontwikkelingen in verband met onze services en technische mogelijkheden op vlak van het produceren van PCB prototypes en kleine series al dan niet bestukt.

Gratis toegang

De toegang tot het event is gratis indien u zich vooraf registreert voor een toegangsbewijs. Klik op onderstaande knop.

 

Registeer Hier Button

 

 

Fast & Easy 3+3 Banner