updated 19-02-2021

Onze “smart menus” in PCB Visualizer bevatten:

En de PCB PIXture editor.

2013 zetten we het idee in de markt (zie onze BLOG). Sinds 2014 was het zo ver en hadden we de service eveneens aangemeld voor de Tech Award wedstrijd tijdens de World Of Technology & Science beurs, eind september 2014. Meer info vindt u hier.

Het is onze bedoeling om klanten de mogelijkheid te bieden, hun PCB ontwerpen te onderscheiden in de markt. Met traditionele PCB productietechnieken en dus met industriëel aanvaardde en gegarandeerde kwaliteit, in combinatie met slimme software in de Eurocircuits web site, plaatsen wij uw foto, grafisch ontwerp of logo op uw print. En zoals steeds ziet u zelf het resultaat nog voor u bestelt.

De PCB PIXture editor vindt u in PCB Visualizer als u de maskerkleur “PCB PIXture” kiest. Dan verschijnt de button “PCB PIXture”. Deze opent de editor die u drie functies biedt:

  • maskPIXture
  • goldPIXture
  • goldLOGO

maskPIXture

Met deze techniek vormen we een gepixeld beeld door middel van twee kleuren soldeermasker: zwart en wit. Als afwerklaag voor de soldeereilanden heb je dan alle vrijheid.

maskPIXture

goldPIXture

Deze techniek vereist een vol kopervlak waarop we dan door middel van zwart soldeermasker een gepixeld beeld aanbrengen. De goudafwerklaag slaat neer op de openingen in het masker en vormt zo het gepixeld beeld.

goldPIXture

goldlogo

Deze techniek stelt u in staat om uw logo op de print aan te brengen. Het gaat hier over een vectortekst die vol koper vereist wat we nadien met goud afwerken.

goldLOGO

Praktijkvoorbeeld: “virtuele memo”

Eurocircuits sponsorde het beursgadget voor de WOTS in september: de “virtuele memo”. Deze 4-laags print is afgewerkt met de drie mogelijkheden, maskPIXture, goldPIXture en goldLOGO tesamen op 1 PCB. Een sterk staaltjes van PCB productietechnieken.

virtuele memo